Kirjan paketointi miniliinaan

Nyt on siis tosiaan Jouluiset kässämessut netissä jo täydessä vauhdissa! Joko olet tehnyt löytöjä? Entä onko lahjoja jo paketoituna vai ollaanko vasta hankintavaiheessa?

Täällä paketoitiin eilen muutama korurasia miniliinaan ja saatiin aikas sievät paketit aikaiseksi. Tänään jatketaan samankokoisella liinalla, mutta kääräistäänkin siihen nyt pari erikokoista kirjaa.

Miniliinaan mahtuu siis kaikenlaista kivaa. Vielä suurempikin paketti onnistuu, kun paketoidaan mahdollisimman yksinkertaisesti. Tämän ja edellisen videon ohjeilla saadaan toisaalta selkeämmin paperisesta poikkeava lopputulos eikä sen kasassa pysymisestä tarvitse juurikaan murehtia.

Sarjan seuraava video julkaistaan huomenna la 5.12. klo 15:00. Silloin vaihdetaan toisenlaiseen liinaan eikä ehkä narua tarvitakaan! (Eikä niitä nuppineuloja, mitkä siis oikeasti helposti unohtuu irrottaa… Vai käyköhän niin vaan mulle?)

Kommentoi toki mitä tykkäsit ja kysy pois, jos jokin jäi mietityttämään. Aihepiiriin liittyvät vinkit ovat myös aina tervetulleita!

Nähdään taas huomenna! Tai “nykäise hihasta” kommentoimalla ihan milloin vaan, me messuillaan tänäänkin niin myöhään kuin hereillä pysytään.

Ihanaa perjantaista messuiltaa (ja -yötä)!

Spread the love
Tagged , , ,

Leave a Reply

en_US