Jouluiset kässämessut ja paketointivinkkejä

Jouluiset kässämessut netissä pärähtävät käyntiin huomenna 4.12. klo 12. Mutta mitäpä jos otettais jo pieni varaslähtö ohjelman suhteen? 

Jokaisena messupäivänä nähdään erilaisia paketointivinkkejä täällä Utun blogissa, joka samalla herää toimintaan messujen kunniaksi ihan ensimmäistä kertaa!

Pellavaliinat kun ovat ihania paitsi lahjana myös lahjakääreenä, niin messujen kunniaksi tuli tehtyä jokunen video niiden käytöstä paketoinnissa.

Tarkoitus on siis esitellä muutama esimerkki siitä, miten sekä pieniä “miniliinoja” että pidempiä pellavaliinoja voi hyödyntää lahjapaperin sijaan. Mikäpä olisikaan sen parempi lahjakääre kuin sellainen, joka ilahduttaa vielä lahjan avaamisen jälkeenkin ja käy lisäksi monenlaiseen käyttöön!

Lisää vinkkejä pellavaliinojen käytöstä monen muotoisessa lahjapaketoinnissa tulee blogiin messujen ajan seuraavalla aikataululla:

  • Pe 4.12. klo 18:00 Paketointivideo 1: Miniliina + kirja
  • La 5.12. klo 15:00 Paketointivideo 2: Pitkä liina + kirja tai laatikko
  • Su 6.12. klo 15:00 Paketointivideo 3: Pitkä liina + pullo

Vaikka messut varsinaisesti alkavat tosiaan vasta huomenna, niin eiköhän lämmitellä vähän jouluista messufiilistä jo ensimmäisellä videolla!

Kerro toki mitä olit mieltä ja kysele rohkeasti, jos jokin jäi epäselväksi!

PS. Lisätietoa tapahtumasta saat Kässämessujen omilta verkkosivuilta. Muistathan myös liittyä mukaan Facebookin Messuhalli-ryhmään, jossa suurin osa messuhulinasta tapahtuu!

PPS. Jäitkö vielä miettimään, mitä ne sellaiset “miniliinat” nyt sitten oikein ovat ja mitä muuta niillä tekee kuin paketoi? Klikkaa alla olevasta linkistä suoraan tuotekategoriaan, niin löydät lisää tietoa.

Spread the love
Tagged , , ,

Leave a Reply

en_US